Божурище подкрепи Ивелина и Дени

2284 преглеждания

Над 4 800 лв. бяха събрани по време на концерта в подкрепа на каузата „Благотворително с вяра в доброто за Ивелина и Дени!“. Събитието се проведе на 12 декември, в НЧ „Христо Ботев 1934“ град Божурище. За разнообразната програма на благотворителния концерт допринесоха детските вокални групи „Звънчета“ и „Палави ноти“, Фолклорните ансамбли „Играорци“, „Хоро“, „Животвор“, „Огин“, Пъстра Китка“, Квартет „РаНиНа“, фолклорната певица към НФА „Филип Кутев“ - Радостина Йовкова,  Петя Славкова, рапърите Крис Риска, Иво Busy, Борис Илиев, Митко Димитров, спортен клуб „Ритмика“, школа за танцови изкуства „Бекирски“, Клуб за спортна танци "София данс", а водещи бяха момичета от 11 клас на СУ „Летец Христо Топракчиев“ град Божурище Петя Славкова и Паолина Трайкова.

Във фоайето на НЧ „Христо Ботев 1934“ бе направен и специален базар, иницииран от организаторите на концерта Ивона Тумбалова, Борислава Васкова и Снежана Пеева, които заедно с други ентусиасти изработиха и дариха за продан красиви коледни предмети, украшения, аксесоари, рисунки, сладкиши и др.

Събраните средства от концерта и базара ще отидат за лечението на Ивелина и Дени.

Екипът на EspressoNews изказва своите адмирации за добрите сърца  на организаторите, прекрасната организация и реализация, както и на всички участници, подкрепили събитието.

Ивелина е 28 годишна жена, която по лошо стечение на обстоятелствата преди десет години претърпява ПТП, което я приковава към инвалидна количка. Към този момент от дарители и приятели са събрани средствата за операция в Кипър, която ще и даде възможност отново да проходи. Но все още са нужни средства за последваща рехабилитация, която да й помогне за пълното й възстановяване.

Дени, е девет годишно дете! Роден е в шестия месец с тегло 1200 гр. и в следствие на това е с двигателно увреждане. Към днешна дата, детето провежда рехабилитации в Китай, които му дават шанс да се движи сам и да проговори, но за този шанс му е нужна нашата подкрепа!

В случай, че някой иска да дари допълнително средства, може да го направи като изпрати SMS с текст: DMS IVELINA на номер 17777; DMS DENI на номер 17777 или да направи паричен превод по дарителска сметка:

Ивелина Димитрова

BG18BPBI88981030007946

BIC: BPBIBGSF

Paypal: ivelinadimitrova89@gmail.com

Денислав Койчев

IBAN: BG17 PRCB9230 1045 5460 16 (лв.)

IBAN: BG64 PRCB9230 1445 5460 10 (ев.)

BIC: PRCBB6SF

PayPal: vania0510@abv.bg

 

EspressoNews