Волейболните национали в подкрепа на Holiday Heroes

1452 преглеждания

Специална топка с автографите на мъжкия национален отбор по волейбол ще се продаде на търг на Sport Fest в Бургас

Мъжкият национален отбор по волейбол на България застана зад каузата на Holiday Heroes. Момчетата на Пламен Константинов поставиха подписите си на специална топка, която се дарява на Празничните герои. Спортното бижу ще се представи на търг по време на участието на организацията на предстоящия фестивал на спорта и здравето в Бургас – Sport Fest.

От 17 до 20 май Holiday Heroes ще станат част от голямото спортно събитие в  морския град. Кътът им се намира на пл. „Тройката“, а посетителите им ги очакват безброй спортни изненади, с които да се забавляват и да подкрепят каузата им. Колоритната организация Holiday Heroes превърна спорта в мисия за мнозина. Със серията си спортни турнири Празничните герои обединиха соациално отговотните компании около спорта, но в името на това да правят добро. Така вече пет години, Holiday Heroes вдъхновяващо изпълняват мисията си да осигурят хранителни продукти, които опаковат в празнични пакети и с помощта на доброволци да ги доставят до домовете на хиляди нуждаещи се семейства в цяла България. Ако искате да разберете повече за тях, как да спортувате с тях или просто да се включите в редиците им – посетете сайта им www.HolidayHeroes.bg

Именно в полза на каузата на Holiday Heroes, българските волейболни национали дариха топка с автографи от целия отбор. Макар и безценна за Празничните герои, топката ще се продава на благотворителен търг, средствата от който ще се ползат за закупуване на хранителни продукти през кампания „Коледа 2018“. Ако искате да станете горд собственик на тази забележителна вещ от света на спорта, заповядайте на Sport Fest, където най-големият фен на волейболистите ни ще може да си тръгне с нея.

EsprеssoNews е медиен партньор на Holiday Heroes и ще отразява за читателите на регионалния портал, благотворителните каузи на Holiday Heroes.

EspressoNews