Завършиха театралните вечери в Годеч

1197 преглеждания

Вечерите на театъра, част от честванията на 60-тата годишнина на град Годеч, завършиха. Жителите и гостите на Община Годеч имаха възможността да гледат разнообразни постановки – само срещу 3 лв.

Любителските театрални трупи на Костинброд, арт сдружение „Арлекин” – София, Димитровград и Своге гастролираха в града в последната седмица на май.

След фурора, предизвикан с дебюта на местните театрали, годечани наблюдаваха пиесата „Подстригване” с участието на Мирослав Рангелов и Калин Божилов. Постановка на Милослав Милославов.

Ден по-късно трио актриси се развихриха на сцената на НЧ „Н.Й.Вапцаров – 1899” с постановката „Земетръс”. Режисьор Василка Йорданова.

Театърът на Димитровград, Р Сърбия, напълни салона на читалището с комедията „Вечеря за глупаци”. Постановка на Делча Гигов.

Вечерите на театъра в Община Годеч завършиха с гостуването на детски любителски театър „Асорти” при НЧ „Градище 1907” – Своге. Салонът на читалището едва побра най-малките жители на Годеч, които имаха възможността да гледат на живо постановка на приказката „Червената шапчица”.

Източник: Актуален глас

Тагове