Кока Кола ХБК отбеляза своята 25-годишнина

1327 преглеждания

Празника уважиха редица гости

Най-големият инвеститор в община Костинброд и един от най-големите в страната - „Кока – Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ отбеляза тържествено своята 25-годишнина.

Празника на компанията уважиха министърът на туризма г-жа Николина Ангелкова, г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, г-н Светослав Атанасов – изпълнителен директор на Кока-Кола ХБК България и представители на компанията.

Наред с пожеланията за много бъдещи успехи, гостите на събитието отчетоха и благодариха за социалноотговорната политика, която Кока Кола ХБК има и която е от полза за местните общности.

Само в община Костинброд, Кока Кола се включва ежегодно както в множество културни инициативи, така и подпомага изграждането на инфраструктурни обекти, които допринасят за облика на града. Сред тях са крайречната алея в Първи район на гр. Костинброд, изградена съвместно с общината, поставянето на пейки, подарени от компанията по повод „Празниците на града“ в Костинброд, провеждането на инициативата „Моят зелен град“, в рамките на която са залесени над 100 дръвчета и други.

От местната администрация изразяват удовлетворението си от факта, че именно Костинброд е общината, в която компанията е избрала да реализира своята дейност. От там пожелават успех на компанията и все повече успешно реализирани съвместни проекти в полза на хората.

EspressoNews