Вокално студио „Дъга“ отпразнува 10 години от своето създаване

638 преглеждания

Всички вокални формации на студиото участваха в празничен концет

С празничен концерт,  Вокално студио „Дъга“ към ЦПЛР - „Център за работа с деца”, гр. Враца, отпразнува 10 години от своето създаване. Официален гост на тържеството бе заместник-кметът Петя Долапчиева, която връчи на художествения ръководител Маргарита Данаилова поздравителен адрес от името на кмета Калин Каменов. „В днешния празничен ден, се обръщам към Вас с огромна благодарност и уважение пред труда, таланта и постиженията на всички възпитаници от Вокално студио „Дъга“. Продължавайте да ни радвате със своите успехи и никога не губете любовта на публиката!“, се казва в поздравителния адрес.

В концерта се включиха с изпълнения всички формации на Вокалното студио: „Слънце“, „Звездички“, „Усмивка“, „Детелинка“, квинтет „Хармония“, вокален квартет „Чарити“ и дует „Рицари“.

На пъстрия спектакъл, който се проведе в Градската концертна зала, присъстваха още директорът на ЦПЛР  - „Център за работа с деца“ Лилия Стоева, бивши възпитаници на Вокалното студио, родители, жители и гости на Враца.

Вокално студио „Дъга“ към ЦПЛР - „Център за работа с деца“ Враца е създадено през 2009 година от Маргарита Данаилова. И до днес, тя е негов художествен ръководител и музикален педагог.

Вокалните групи, които влизат в състава на студиото, са носители на много престижни национални отличия.

EspressoNews

Снимки: Община Враца