Започна подаването на документи за второ класиране в общинските детски градини в Костинброд

394 преглеждания

Вижте процедурите и сроковете

Община Костинброд публикува на официалния си сайт процедури и срокове по второ класиране за прием в общинските детски градини. Ето какво гласи съобщението:

      1. Свободните места за прием на деца за второ класиране се обявяват  на интернет страницата на Община Костинброд и на информационните табла на детските градини не по-късно от 25.06.2018 г. Необходимият документ за кандидатстване  за второ класиране е попълнено заявление по образец до директора на едно от детските заведения и важи за всички детски заведения на територията на община Костинброд.

       2. Заявленията се подават в периода от 26.06.2018 г. до 05.07.2018 г.

       3. Информация за резултатите от второто класиране се публикува на интернет страницата на Община Костинброд и се изнася в списъци пред детските градини не по-късно от  09.07. 2018 г.

       4. В срок от 10.07.2018 г. до 27.07.2018 г. приетите на второ класиране деца трябва да бъдат записани в съответните детски градини при  спазване на установените изисквания.

За  останалите след второ класиране свободни места в детските градини  за информация и записване – на място в детските заведения.

От местната администрация напомнят, че е отговорност на родителите/настойниците да следят информацията за класиранията и да спазват сроковете за кандидатстване и записване.

За контакти и допълнителна информация: на място в детските градини или на тел.: 0721/68 710 – Таня Иванова.

Вижте свободните места.

EspressoNews