ФК „Драгоман“ загуби от Националния полицейски отбор в контрола

752 преглеждания

Контролата се изигра на стадиона в Драгоман

В контролна среща изиграна на стадиона в Драгоман, местният футболен тим загуби от Националния полицейски отбор по футбол на България с 1:4. Срещата се игра при постоянен дъжд и премина с преимущество за Националния полицейски отбор, който успя да поведе с 2:0 още преди почивката. Домакините се стараеха да дават отпор на съперника си и имаха няколко добри положения за гол. При едно такова през второто полувреме се ститигна до изпълнението на пряк свободен удар в полза на Драгоман, което бе реализирано от Димитър Алексиев. До края на мача Националният полицейски отбор реализира още два гола за крайният резултат 4:1 в тяхна полза.

С много добри изяви за ФК „Драгоман“ се отличи вратярят им Николай Младенов, който предпази отбора си от по-солидна загуба. За полицейския отбор през второто полувреме участие взе десният защитник на Драгоман – Николай Зарков, който е на лагер с отбора.

Контралата бе последна от подготовката на Националния ни полицейски отбор, който се готви за Европейско първенство в Чехия, което стартира на 26 юни. Треньор на отбора е Руслан Нацев, доскорошен негов капитан и бивш футболист на ФК „Драгоман“.

Ангел Лазаров