#NetWorkMe - фестивал на алтернативния спорт и комуникации ще се проведе на 17 – 18 aвгуст

2182 преглеждания

Всички записали се за спускане с въжения тролей над езерото в Дружба ще могат да запазят своите регистрации

Поради променливото време и нестабилната метеорологична обстановка и с оглед на обезпечаване на максимална сигурност за гражданите, се измества датата на провеждане на #NetWorkMe - фестивал на алтернативния спорт и комуникации.

Провеждането на фестивала, част от събитийния календар на „София - европейска столица на спорта 2018“, бе предвидено за тази събота и неделя, 6 и 7 юли, но ще се състои на 17 и 18  aвгуст.

Отменя се и планираното за 8-ми юли събитие от календара “Витоша летен фест 2018“.

Екипът на #NetWorkMe ще се свърже с всички записали се за спускане с въжения тролей над езерото в Дружба. Те ще имат възможност да потвърдят присъствието си на новите дати и да запазят своите регистрации. Предвид големия интерес към събитието, в случай, че се освободят места за атракциона, онлайн формата за регистрация ще бъде отворена отново.  

Първият по рода си фестивал на алтернативния спорт и комуникации #NetWorkMe е част от програмата за корпоративна социална отговорност на NET 1, с която телекомуникационният оператор на столицата показва възможностите за подобряване и усвояване на градската среда и предизвиква столичани да търсят алтернативни форми за спорт, комуникация и връзка с околната и градска среда. Фестивалът е част от програмата от събития на София 2018 - Европейска столица на спорта.

Текуща информация за фестивала можете да следите във Фейсбук на: NetWorkMe 2018 – Фестивал на алтернативния спорт и комуникацииSofia 2018 - Европейска столица на спорта и Официална страница на Net1.

EspressoNews