"ДФ България" ЕООД търси кадри за производствената си база в Драгоман

2913 преглеждания

Предишен опит не е задължителен

Възможност за трудова заетост в Драгоман разкрива фирма "ДФ България" ЕООД, която разширява производството си в града. За осъществяването на новия си производствен цикъл, фирмата търси да назначи Оператори на металообработващи машини.

Стартовата заплата е 700 лева, с възможност да нарасне след първите 3 месеца и след изтичането на пробния период по договора. Служителите се назначават на трудов договор върху цялото възнаграждение и при заплащане на целия трудов стаж, става ясно още от обявата, публикувана на официалния сайт на община Драгоман.

От "ДФ България" ЕООД допълват още, че служителите получават ежемесечни премии, в зависимост от постиженията си. Определят се като коректен, точен и отговорен работодател, който предлага добри условия на труд и спазва разпоредбите на Трудовото законодателство.

Кандидатите за позициите трябва да имат завършено средно образование, да са готови за работа на смени, да бъдат сръчни, лоялни, комуниктивни и отговорни. Не се изисква предишен опит в металообработването, тъй като фирмата предлага обучение на наетите кадри. Опитът в сектора ще бъде полезен и предимство за кандидатите и израстването им в компанията, допълват още от там.

За контакт: Елка Иванова Трилева, тел: 0885 723 367; dfbulgaria@dfbulgaria.bg

Повече за фирмата можете да намерите тук: http://www.dfbulgaria.bg/

EspressoNews