„Женско царство“ остави без дъх костинбродската публика

2876 преглеждания

Звездите от театър „Искри и Сезони“ гостуваха за празника на града

Коктейл от позитивни емоции предизвика театър “Искри и Сезони” на костинбродската публика с постановката си „Женско царство“. Спектакълът бе игран на сцената на НЧ ”Иван Вазов – 1947”, а с него общинската администрация поставя началото на честванията по повод празника на град Костинброд.

Всички присъстващи в препълнената зала на местното читалище се насладиха безплатно на невероятна комедия по Ст. Л. Костов, постановка - Димитър Стоянов, музикално оформление - Дани Милев и костюми - Ваня Петрунова.

В ролите на героите от “Женско царство” се превъплътиха Искра Радева, Мария Статулова, Елена Кънева, Теодор Елмазов, Пламен Сираков и Веселин Цанев, които не позволиха градусът на настроението да се понижи.

Спектакълът бе уважен и от официални лица, сред които заместник-кмета на Костинброд Александър Ненов, председателят на Общински съвет-Костинброд  д-р Атанас Тенев, общински съветници и кметове на населените места.

Поздрав към актьорите и публиката след края на представлението отправи Александър Ненов.  Той даде и официален старт на седмицата на Костинброд.

„Тази година за първи път културният календар на общината е толкова пъстър. Предстоят три големи последователни концерта на стадион "Белица". Благодарен съм на нашите партньори „Костинброд ЕКО”, без които днешното мероприятие нямаше да бъде факт. Очакваме Ви и през следващите дни, които са изпълнени с откривания, концерти, изложби, спорт и шоу за деца”, подчерта Ненов. Той покани всички на откриването на новата сграда на Второ основно училище "Васил Левски" в квартал Маслово, което ще се състои на 15 септември от 11:00 часа. Заместник-кметът изтъкна още, че през последните 7 години местната администрация е инвестирала изключително много в подобряването на образователната инфраструктура.

„Светът е започнал като матриархат и така ще завърши! До скоро виждане Костинброд!”, завърши на свой ред Искра Радева.

Публиката изпрати артистите на крака и с продължителни аплодисменти, с което демонстрира приятните емоции, които е оставила у всички постановката „Женско царство“.

EspressoNews