„Интеграл образователни програми ООД’’, партньор на „Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България”с приветствие към участниците в конкурса

2272 преглеждания

С топло приветствие към учениците, участници в ‘’Работолница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България’’ се обърна г-жа Ирина Христова - Управител на „Интеграл образователни програми ООД“.

Интеграл е един от партньорите на тазгодишното издание на конкурса и осигури подаръци за всички участници.

Интеграл е консултантска компания в България и Централна и Източна Европа, която предлага на високо ниво услуги за всички учебни продукти в чужбина. Те обхващат целия образователен цикъл от ранноезиковото обучение, през програмите за средни училища и елитни колежи в чужбина, кандидатстване в най-престижните университети в света, магистърски програми, стажантски и програми за междукултурен обмен. Партньори на Интеграл са водещи образователни организации от Европа и САЩ.

В приветствието си към участниците в конкурса, г-жа Ирина Христова казва: ‘’Желая на победителите здраве, безупречни нови идеи и вдъхновение. След като сте се борили със своето въображение през тези осем седмици на провеждане на конкурса, то вие сте готови за света на осъществяването на идеите ви’’.

Еспресо Медия благодари за партньорството на Интеграл, което позволи на конкурса да протече на високо ниво и учениците да получат заслужено признание на труда си и хубави подаръци.

EspressoNews публикува пълното съдържание на поздравителния адрес на  г-жа Ирина Христова - Управител на „Интеграл образователни програми ООД“:

Уважаеми ученици, обръщам се първо към Вас, тъй като вие сте двигателят за всички ни. Желая Ви неуморни мечти, защото това, което сте направили ме прави убедена, че можете да мечтаете смело.

„Работилница за репортери 2017“ е важен фактор в изграждането на вашето бъдеще. Звучи толкова гръмко, но съм убедена, че ще се съгласите колко важна е искрената журналистика във времето, в което живеем.

А и това, което засвидетелства, че има надежда в прямотата и откровеността на човека, който иска да съобщи истината на друг е именно вашият положен труд и резултатите от него.

За мен е чест, че „Интеграл образователни програми“ подкрепи инициативата, която организаторите любезно ни представиха, защото правилното отглеждане на смисленото, на културното наслояване, на паметта за доброто и качественото трябва да бъдат приоритет на всички ни.

Когато тези млади хора стоят пред нас, заявявайки нуждата от това да бъдат чути, ние сме длъжни да ги чуем. Когато те имат какво да ни кажат, постарали са се да го изработят така, че ние да сме способни да ги разберем, означава само, че ние отново трябва да преосмисляме заобикалящия ни свят. Когато младите говорят, когато имат нужда от ментор, от някой, който да ги разбере и да им посочи адекватния път за тяхното бъдеще – ние трябва да бъдем на тяхно разположение.

„Разкажи за твоята България“, каквато е и темата на второто издание на конкурса, носи особено състояние. То трябва да ни подскаже, че ние всички имаме свой метод на възприятие, свой поглед, готов да вижда различни неща на територията на нашата държава.

Нека се вслушаме в това, което следващите корективи смятат за важно!

Желая на победителите здраве, безупречни нови идеи и вдъхновение. След като сте се борили със своето въображение през тези осем седмици на провеждане на конкурса, то вие сте готови за света на осъществяването на идеите ви.

 

Сърдечни поздрави,

Ирина Христова

Управител на „Интеграл образователни програми“

 

Проектът "Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България" се осъществява под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел  и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, TBI InfoИнтегралОСКАР-ЕЛSamsoniteБигла 3Go4Raw.

 

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

 

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс