Йоанна Мантзуни от Божурище с титла от XV републикански турнир по таекуондо за купа Стара Загора

2290 преглеждания

Йоанна Мантзуни от Божурище завоюва второ място на „форма“ и безапелационно отстрани всички на „спаринг“ и стана шампион в категория 40 кг на XV републикански турнир по таекуондо за купа Стара Загора.

Два златни, един сребърен и пет бронзови медала спечелиха състезателите на клуб „Один-София“ на престижния турнир, който се проведе от 27 до 29 октомври в Стара Загора.

Михаил Иванов завоюва две трети места на „форма“ и „спаринг“, а Каталина Йорданова се пребори за два бронзови медала на „форма“ и „спаринг“ при момичетата 10-11 години. При много оспорвани битки при девойките младша възраст в категория 52 кг бронзов медал спечели Петя Пенчева. На „форма“ тя бе безупречна и завоюва златния медал в своята категория. На крачка от медалите остана само Борислав Петков при децата 10-11 години, кат 35 кг.

"Предстои ни изпит на 19 ноември в Панагюрище пред гранд Мастер Ким Унг Чол, на който ще се явят 10 деца от Один София. Една седмица след това е най-големия турнир България оупън в Благоевград на 23-25 ноември.”, заяви за EspressoNews треньорът на спортните надежди като пожела успех на всички.

EspressoNews