"Ком" Годеч и "Спортист" Драговищица направиха 3:3 в контрола

1651 преглеждания

"Ком" Годеч и "Спортист" Драговищица направиха 3:3 в контрола

В мач игран в Годеч, местният "Ком" и "Спортист" Драговищица завършиха 3:3. За гостите това бе четвърта контрола от зимната подготовка. 

"Ком" излезе с отбор, почти изцяло съставен от юношите старша възраст на клуба. Футболистите на "Спортист" обаче им бяха равностойни и като възраст, тъй като драговищенци разполагат с един от съставите с най-ниска средна възраст в четирите софийски групи въобще. 

Гостите започнаха лежерно мача и още в първия четвърт час бяха наказани на два пъти.

Симеон Орманков спечели дузпа за "Спортист", с която Веселин Георгиев намали на 2:1 в 31-вата минута. 

Четри минути по-късно домакините също получиха 11-метров наказателен удар, но топката бе шутирана извън рамките на вратата, пазена от Даниел Бъчваров.

В следващата атака обаче "Ком" покачи на 3:1 и при този резултат съперниците се оттеглиха на почивка.

Веднага след нея "спортистите" реагираха и спечелиха два преки свободни удара в близост до наказателното поле надомакините. 

С перфектни изпълнения в 49-ата и 59-ата минути Веселин Георгиев не остави шанс на вратаря на "Ком" оформяики своя хеттрик с което фиксира и крайния резултат.

В последния половин час играта се оживи, като гостите показаха повече креативност в нападение, но липса на завършващ пас в две три атаки и още няколко пропуска ги лишиха от пълен обрат. 

 

Ангел Лазаров

Снимки: Мони Георгиев