„Мания принт“ подкрепя „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“

2744 преглеждания

Копирните центрове ще отпечатат грамотите за призьорите в конкурса

Копирни центрове „Мания принт“ ще отпечатат грамотите за церемонията по награждаване на призьорите в „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“.

Веригата от копирни центрове, която разполага с база в столичните квартали Студентски град, Гео Милев, Люлин 2, Лозенец, Оборище и Красно село, както и в Пловдив се включва в отбора на партньорите на тазгодишното издание на Работилницата. Копирните центрове на „Мания принт“ разполагат с модерна техника и опитни професионалисти, които са на разположение да изпълнят и най-високите изисквания на многобройните клиенти.

Церемонията по награждаването на победителите в надпреварата „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“ ще се състои във Враца, на 18 май, събота от 13:00 ч. в Градска концертна зала, гр. Враца. 

Учениците се борят за титлата „Репортер на EspressoNews”, като победителят ще получи и пътуване в Брюксел, осигурено от патрона на „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“ - Ева Майдел. Ще станат ясни тези, които ще получат журналистически стажове в националните медии, партньори на конкурса, носителите на званието „Посланик на община“, тези, които ще бъдат поканени на събеседване в катедра „Медии и обществени комуникации“ на УНСС, за да продължат своето образование в избрана комуникационна специалност там, както и носителите на специалните награди, предоставени от компаниите и институциите, партньори на проекта. 

„Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“ се провежда под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на:

RollplastAQ MagnitАвтошкола ВасилевиУНСС360 Creative BulgariaVolontimeSamsoniteBHTC МЕТРОПГ "Велиза Пеев"Автомотор корпорация АДМания ПринтКока-Кола Хеленик България

Медийни партньори на конкурса са: 

NOVAБНТBulgaria ON AIRсп. Мениджърnoviteroditeli.bgobekti.bgTeen Station

Партньор и домакин на церемонията по награждаване на призьорите в „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“: Община Враца

EspressoNews