„ОСКАР-ЕЛ“ подкрепя второто издание на „Добрият пример на запад от София“

1403 преглеждания

Събитието ще се проведе на 27.11.2017 г. от 15:30 ч. в шоурума на „Ситроен“ в град Божурище

„ОСКАР-ЕЛ“ подкрепя второто издание на „Добрият пример на запад от София“. Фирмата е специализирана в областта на електрозахранването, автоматизацията, управлението и контрола на технологичните процеси в промишления, електроенергийния и водния сектор.

Дружеството е с широк обхват на дейност, която включва: pазработване и внедряване на инженерни проекти за автоматизация, електрозадвижване, управление, КИП и А на производствени процеси; осигуряване на програмно обезпечаване на технологичните процеси; конструиране на технологични детайли и възли; проектиране, изработка, монтаж и извършване на пусково-наладъчни работи на електрически табла, разпределителни табла СН и НН, табла за управление и автоматизация, измервателни табла, контролни табла, табла за електрозахранване на силови и осветителни уредби, табла за вторична комутация, призма табла и други; цялостно изграждане на електроинсталации в нови обекти; изпълнение на електроинсталационни и монтажни работи при ремонт и модернизация на съществуващи уредби и съоръжения; поддръжка, ремонт и преустройство на повдигателни съоръжения - мостови и козлови кранове и електротелфери.

OСКАР-ЕЛ е член на Българската търговско-промишлена палата, Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, Камарата на строителите в България, Германо-Българска индустриална-търговска камара, Сръбско-Българска търговска камара и др.

През 2008 г. фирмата е сред 100-те най-динамични фирми в България, според класацията "Капитал100", в резултат на нарастващата си роля на лидер в областта на автоматизацията и електроуправлението.

"ОСКАР-ЕЛ" ЕООД е българска фирма на европейско ниво със защитена търговска марка на общоевропейския пазар. Сертифицирана е по стандартите ISO9001/2008; OHSAS18001; ISO14001.

„Добрият пример на запад от София“ 2017 се организира от регионалния новинарски портал Espressonews.bg, под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, SamsoniteБигла 3Idea Advertising & PRИКЕМMH Wine SelectionКафе "Мания"ОСКАР-ЕЛМаксима БългарияPIQUADROМилмексAQ Magnit.

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс

EspressoNews