„#вДъхНови града с NET1 - спортувай с нас за зелена кауза!“ предизвиква столичани да тренират в парка

10157 преглеждания

Всеки вторник от 16 юли до 10 септември ще бъдат провеждани занимания по Тапаут, Табата и Пилатес в парк Младост 3

Спортно предизвикателство със зелена кауза отправя алтернативният телеком на София - NET 1 към жители и гости на гр. София.

В продължение на 9 седмици - от 16 юли до 10 септември, всеки вторник от 19:00 ч., телекомът кани всички любители на активния начин на живот да се включат в спортни занимания по Тапаут, Табата и Пилатес на открито.

Активностите ще се провеждат в парк Младост 3 и са с благотворителна кауза - набиране на средства за закупуване и засаждане на дръвчета, с които ще се обнови и озелени избрано от СО район „Младост“ пространство в квартала през есента.

Заниманията ще са с продължителност от 1 час и ще бъдат водени от професионални инструктори. Участието в тренировката е с препоръчителна минимална дарителска такса от 5 лв., с включена минерална вода и възможност за ползване на постелка.

Първото събитие, на 16 юли, ще открие Крис Гълъбов, активен състезател и треньор по бокс, който ще проведе групово занимание по Тапаут - интензивна кардио тренировка, съчетаваща елементи от бойни изкуства и силови упражнения. Заниманието е подходящо както за начинаещи, така и за напреднали мъже и жени. В последващите дати,  желаещите ще могат да се включат и в тренировки по Пилатес и Табата, водени от сертифицираните инструктори Синтия Славова и Александра Джамалова. 

Кампанията „#вДъхНови града с NET1 - спортувай с нас за зелена кауза!“ се осъществява в партньорство с Фондация „77“, създател на инициативата „Когато станем 100 000 ще посадим гора“, които осъществяват дарителската акция, натурална изворна вода Pure H2O и СО район Младост – партньор и домакин на събитието.

В случай на форсмажорни обстоятелства, включително лоши метеорологични условия, датите и часовете на заниманията могат да претърпят промени.

Следете актуален график на: www.facebook.com/net1.bg

***

#вДъхНови града с NET1 е част от програмата за корпоративна социална отговорност на телекома на столицата NET1, която има за цел да показва възможностите за подобряване на градската среда. Припомняме, че в първата част на кампанията талантливите ученици от 144 СУ „Народни будители“ подкрепиха каузата, като рисуваха картини на тема „Пролет в София“ и изнесоха богата танцово-музикална програма по време на специално събитие с благотворителна изложба на творбите им в столичния парк Младост 3.  Събраната до момента сума за залесяване на квартала през есента възлиза на 1080,28 лева.

NET1 активно организира инициативи за озеленяване на София, част от които „Зелено лято с NET1“ и “Зелено кино за зелена Дружба“.

Следи събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/2294655023903644/

Полезни връзки:

Официален сайт на NET1: www.Net1.bg 

Официална Фейсбук страница на NET1: www.facebook.com/net1.bg

Официален сайт на Столична Община район „Младост“: https://mladost.bg/  

Официален сайт на натурална изворна вода Pure H2O: https://pure-h2o.bg/  

EspressoNews