20 декември е крайният срок за включване в конкурса за коледна картичка

2299 преглеждания

Таблет ще грабне малчуганът с най-добрата ръчно изработена коледна картичка
 
Община Драгоман, съвместно с фирма "Екоколект", организира конкурс за изработване на коледна картичка. 
В конкурса могат да се включат ученици от V до VII клас от училищата на територията на община Драгоман, като крайният срок е 20 декември. 
Условията за участие, които са публикувани на сайта на общината, гласят, че картичките трябва да бъдат изработени от екологични (рециклирани) и/или отпадъчни материали и да съдържат коледно пожелание, а на гърба им да бъдат изписани  имената, класът и училището на участника.
Участниците в конкурса могат да предадат своите картички на Северина Кирова – Община Драгоман, ет. 4, стая 23 и Ивайло Богомилов – преподавател по изобразително изкуство в СУ „Христо Ботев“ - гр. Драгоман.
Детските произведения ще бъдат оценени от Комисия, съставена от представители на „Екоколект“ и Община Драгоман, а победителите ще бъдат обявени и наградени на 21 декември от 13:30 ч. в заседателната зала на Община Драгоман. Трите най-добри картички ще бъдат публикувани на сайтовете на община Драгоман и "Екоколет", а техните създатели ще грабнат наградите, които организаторите са подготвили - таблет, MP3&MP4 player и стерео слушалки. 
 
Диляна Йорданова