449 лв. събра благотворителният базар „От майка за майка“ в Годеч

1893 преглеждания

В подкрепа на 22-годишния Младен и 14-годишния Мартин от Годеч

449.00 лв. събра благотворителният базар за употребявани детски дрехи и стоки „От майка за майка“ в Годеч. Базарът се проведе на 15 август на моста в центъра на града и бе отворен за всеки, който желае да дари детски дрехи, играчки и вещи, от които неговото дете вече не се нуждае. Десетки родители се включиха в благородната инициатива и оставиха детски стоки в запечатани пликове с обявени цени в обособената за целта кутия, намираща се в сградата на община Годеч.

Средствата от базара бяха предоставени в подкрепа на 22-годишния Младен Руменов Иванов и 14-годишния Мартин Бориславов Иванов от Годеч, които страдат от детска церебрална парализа, информира Актуален глас. Майките на двете момчета получиха по 224.50 лв. от дарените средства, след като комисия на БЧК в състав Росен Василев - директор на ОС на БЧК-София, и Светлана Траянова - главен специалист в БЧК-София, отвори дарителската кутия и преброи събраната сума.

В рамките на инициативата бяха събрани и 380.00 лв. за 5-месечното бебе Мартина от Банско, страдащо от остра лимфобластна левкемия.

EspressoNews

снимки: Благотворителен базар - От майка за майка, фейсбук