Behr-Hella Thermocontrol представи нови възможности за работа на среща в Божурище

2954 преглеждания

Събитието премина под патронажа на кмета на Община Божурище

Над 50 жители на община Божурище събра специалната среща, която Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) организира в града. Събитието се състоя на 30 юли в големия салон на читалище „Христо Ботев“. Станка Стоянова, мениджър „Човешки ресурси“ на BHTC България, и Наталия Димитрова – Специалист „Обучения“, представиха пред присъстващите нови интригуващи възможности за работа в компанията, която произвежда електронни панели за управление на климатици за водещите марки леки и товарни автомобили в света.

Инициирахме тази среща с жителите на Община Божурище, за да им представим дейността на компанията и да обявим най-актуалните позиции и перспективи за работа в BHTC България. Всички наши гости имаха възможност да научат повече за програмите на обучение и преквалификация, както и за целия социален пакет, който компанията ни предлага на своите служители,“ сподели Станка Стоянова.

Събитието се организира със съдействието на Община Божурище и под патронажа на кмета Георги Димов.

В мое лице като кмет всяка една отговорна компания ще намери проводник между бизнеса и местното население. Стараем се да поддържаме и развиваме социалната политика и сме насреща за организиране на подобни мероприятия в полза на всички заинтересовани страни.”, каза г-н Димов.

Основана през 1999 г. в Германия, Behr-Hella Thermocontrol GmbH (BHTC) е сред водещите в света компании за климатични системи и термоуправление в автомобилната индустрия. Основните продукти, които предлага, са панели и уреди за обслужване и управление на автомобилни климатични инсталации. Климатични сензори, контролери за въздух и PTC нагреватели за стъкла допълват портфолиото. BHTC покрива целия процес от продуктовия дизайн до производството на цялостната система за климатичен контрол. В този процес BHTC комбинира разнообразни сфери на опит – от софтуер, електроника и механика до всички технологии, необходими за разработката и производството на съществуващите и бъдещите оперативни и дисплейни елементи. В световен мащаб BHTC дава работа на над 2600 служители в държави като Германия, България, Финландия Мексико, Китай, Индия, Япония и САЩ.

EspressoNews