EspressoNews става медиен партньор на инициативата на Balovete.bg

1388 преглеждания

10 абитуриенти ще имат възможността да изживеят бала на мечтите си като подарък

EspressoNews ще подкрепи тазгодишната благотворителна инициатива на Balovete.bg.

Balovete.bg има повече от 10 години опит в организирането на балове и събития в София и страната. В последните няколко години на екипа им са се доверили много студенти завършващи образованието си от всички големи университети в София - Софийският, Техническият, Медицинският, УНСС и Академията на МВР.

През 2018 г. 10 абитуриенти ще имат възможността да изживеят бала на мечтите си като подарък от Balovete.bg. В инициативата ще бъдат включени училища от София-град и София-област, като 10 от техните възпитаници в затруднено положение ще могат да изпитат емоцията от бала си, без да се налага да поемат никакви разходи по него. В този подарък е включена цялата необходима подготовка за един бал – грим, прическа, тоалет, бижута и луксозен автомобил.

Благодарение на дългогодишния си опит, Balovete.bg реши да зарадва нуждаещи се абитуриенти с пълната организация на техния бал. Освен от EspressoNews, кампанията ще бъде подкрепена и от известни личности, които ще допринесат за прекрасното изживяване. 10 момичета и момчета от училищата от София-град и София-област ще бъдат избрани и одобрени с помощта на директорите на училището им и техни връстници.

Повече информация можете да откриете на сайта на Balovete.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/balovete.bg

За EspressoNews ще бъде удоволствие да партнира на инициативата на Balovete.bg и ще съдейства на организаторите.

EspressoNews