Holiday Heroes с благотворителен турнир по ски между компании

2012 преглеждания

Holiday Heroes с благотворителен турнир по ски между компании

Holiday Heroes събират ски феновете в курортен комплекс Пампорово на първия благотворителен турнир по ски между компании. Събитието ще се състои на 23 март и е част от поредицата на организацията "Спорутвай с мисия" в подкрепа на кампания "Великден 2018".

В ски състезанието са добре дошли да се запишат преставителни отбори на социално – отговорни компании, които искат да направят тим билдийнг за служителите си и в същото време да помогнат на хиляди семесйтва в нужда в цяла България. Всеки отбор се състои от по четирима души, представляващи компаниите, в които работят. Входните такси и спортният хъс са от участниците, а Holiday Heroes ще осигурят брандиране на екипите, целодневна лифт карта и незабравимото чувство, участниците да бъдат герои за семейства в нужда.

Записването продължава до 15 март, а цялата информация може да се намери тук: www.holidayheroes.bg/ski

Домакините от курортен комплекс Пампорово ще осигурят специална възможност на участниците да отседнат в люксозият, реновиран, пет-звезден хотел „Перелик“ на ексклузивната цена от 55 лв. нощувка. Срещу тази сума те щеполучат закуска, вечеря, ползване на спортната и спа зона, паркинг и естествено – wi-fi. Затова, когато се записвате, не пропускайте да посочите, че искате настаняване, за да се възползвате от преференциалните условия.

Всички средства, събрани на благотворителния турнир по ски ще бъдат използвани за закупуване на най-необходимите хранителни продукти, които ще станат част от празничните пакети на Holiday Heroes. Те ще бъдат доставени в домовете на хиляди нуждаещи се семейства в цяла България, за да посрещнат "Великден 2018" с пълна празнична трапеза.

EsprеssoNews е медиен партньор на Holiday Heroes и ще отразява за читателите на регионалния портал, благотворителните каузи на Holiday Heroes.

EspressoNews