MH Wine Selection ще подкрепи второто издание на „Добрият пример на запад от София“

2157 преглеждания

Второто издание на "Добрият пример на запад от София" ще се проведе на 27 ноември от 15:30 ч. в шоурума на "Ситроен" в Божурище

MH Wine Selection - първата винена селекция от цяла България ще подкрепи второто издание на „Добрият пример на запад от София“. Екипът на проекта работи по налагането на бранд за висококачествени вина, като разработва специални лимитирани линии. Процесът на създаването им преминава през целия цикъл на винопроизводство – от отглеждане на гроздето до крайния продукт.

Между 17 и 19 ноември качествените вина на MH Wine Selection ще участват в седмото издание най-големия форум на българското вино „Divino.Taste 2017“, който ще се проведе в зали 7,8 и 9 на Национален дворец на културата. По време на изложението екипът на MH Wine Selection  ще представи най-доброто от своите вина и ще запознае широката публика със съвременното лице на българското вино.

Основна цел на MH Wine Selection е да се превърне в еталон за качество, като до този момент са пуснати лимитирани серии от вината MH Purple 2016 (Совиньон блан), MH Blue 2016 (Гренаш, Мурведър и Сира), MH Silver 2015 (Каберне фран, Каберне совиньон и Пти вердо) и MH Gold 2014 (Каберне фран, Каберне совиньон, Пти вердо и Мерло).

Второто издание на "Добрият пример на запад от София" ще се проведе на 27.11.2017 г. от 15:30 ч. в шоурума на „Ситроен“ в град Божурище, като тазгодишното му издание е под патронажа на евродепутата Ева Майдел.

„Добрият пример на запад от София“ 2017 се организира от регионалния новинарски портал Espressonews.bg, под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, SamsoniteБигла 3Idea Advertising & PRИКЕМMH Wine SelectionКафе "Мания".

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс

EspressoNews