Mоето 26, което обединява мечти, желания, факти, жена, блогър или просто Ивелина

1844 преглеждания

Равносметки и мечти - от сърцето на Ивелина Кирилова

Може би съм споменавала, че 6 е любимото ми чисто. Преследва ме цял живот, под всякаква форма и все ми е на късмет. Номерът на колата и телефона, оценките в училище и университета, номерът на личната карта – всичко. През април, тази година, станах на 26 и се оказа, че 6-ицата пак ми е на късмет, защото мирогледът ми се промени, аз се промених и най-вече израснах. Интуицията ми показва, че предстоят чудеса след чудеса, зареждащи емоции и път, по който ще вървя с гордост и който ще ме води към истинското ми АЗ.  В следващите редове ще разберете какво всъщност е МОЕТО 26, какви са мечтите и желанията ми и как се е променила Ивелина за няма и половин година.

Мечти

1. Напоследък чувам все повече хора, главно жени, да казват, че предпочитат да живеят с някого на семейни начела,  не искат деца до 30-35г., защото са се фокусирали изцяло върху кариерата си. Аз се различавам! Най-голямата ми мечта е да създам семейство и дом пълен с топлина и уют. Мечтая за две деца (момиче и момче), дори и имената вече съм измислила хахах.  Да живея в къща с голяма тераса и изглед към Витоша, да ставам сутрин и да пия кафето си в стилна порцеланова чаша, любувайки се на планината, заобиколена от  Знам и вярвам силно, че всичко това ще стане реалност.  Та казано накратко – мечта за семейство, създадено с любов, доверие и искреност!

2. Да разработя малко местенце като MamaMatcha. Дървено, кокетно, със столчета като тапи от шампанско и много светлина. В него да се предлагат вариации на любимата си закуска (йогурт с плодове и микс овесени ядки, кокосови стърготини и мед), свежи смутита, авокадо #toast, био вино и още куп “модерни” изкушения. С една дума – мечтая да имам Instagrammable place.

3. Stylish Toast да е международен блог и да пътувам из целия свят, а накрая да си се прибирам вкъщи горда от постигнатото!

4. Да ми предложат брак по нестандартен начин!

5. Мечтая за нещо вълнуващо и интересно нещо, което ни най-малко очаквам до два-три месеца! Ей, така да ме разтърси и вдъхнови!

6. Да отида на събитие на Tony Robbins! Ето и любимите ми негови видеа – Why we do what we do и This Is Why You’re Not Happy

Желания

7.  Да се науча да контролирам ума си повече и да не премислям нещата през 100 призми!

8. Мъжко момиче съм по природа и обожавам да шофирам, особено с по-висока скорост. Внимавам, разбира се, но самата мисъл и усещане, че контролирам колата на пътя ме мотивира и вдига адреналина. Затова и едно от желанията ми е да карам Audi SQ5 или Audi A7. Закачила съм си изображенията на колите на таблото, така че рано или късно желанието ще стане реалност. (на снимките не е Audi, но да добиете представа и вие как си се представям :D)

9. Да бъда заобиколена от истински и любящи хора.

10. Да отида в точно определен хотел на Сейшелите за седмица!

11.  Да се науча да карам сърф.

Жена / истински Човек

12. “За да бъдеш незаменим, трябва да бъдеш винаги различен” Коко Шанел.

13. Най-често ме описват като много смела, стилна, а аз се наричам “самодостатъчна”.

14. Егоист, но в рамките на нормалното. Смятам, че е наше задължение да гледаме първо себе си и това, което искаме, независимо от мнението на околните.  Задължение е да правим онова, което желаем, стига желанието ни наистина да е силно.

15. Любимият ми цвят е бялото и в гардероба ми има 65% бели дрехи под всякаква форма.

16. Домошар и домакиня по душа. Обичам да изпипвам подредбата на масата до най-малкия детайл, да пия вино в любимите ми чаши.

17. Най-добрата ми приятелка ме нарича Queen I. или просто Queeny. И това потвърждава смелостта и упоритостта, която притежавам.. Като кралиците!

Блогър

18. Мечтателка. Моден и лайфстайл блогър, с открояващ се стил, афинитет към  здравословното хранене и голяма една голяма усмивка.

19. Мечтателка.

20. Напоследък не чета толкова много, но в момента книгата “в ръцете” ми е “Chanel Животът й отблизо” – истинско вдъхновение.

21. Любима мисъл: “Трябва да се страхуваш от хора с идеи, а не от такива, които те копират!”

22. Любима фраза: ”Dolce far niente” - идва от италиански и буквално означава нещо като “сладко нищоправене” или “сладко безхаберие.” Италианците, особено в южната част на страната, знаят как да превърнат безделието в щастливо занимание. Тази житейска философия съдържа редица важни забрани като например да не се бърза, да не си слагаш разни проблеми на сърцето и душата и да не обръщаш внимание на дразнители около себе си.

23. Любима дума: “Мактуб”. Означава „Написано е“. Арабите се притесняват, че „написано е“ не е съвсем правилен превод, защото макар че всичко вече е действително написано, ние сами избираме пътя, по който да тръгнем. Силно вярвам в силата на тази дума и дори смятам да си я татуирам.

24.  Креативна и обективна.

25. Пиша статиите си под звуците на Ed Sheeran, Sia, Sam Smith или The Weekend!

26. ПРОСТО ИВЕЛИНА!

Надявам се това, което споделих да ви е било интересно и забавно! Благодаря на всички вас, че четете блога, че харесвате публикациите и снимките и че  ми пишете толкова мили съобщения. Винаги можете да ми задавате въпроси, да искате съвети или просто да се свържете с мен на имейла – ivvkirilova@gmail.com, в Instagram или Facebook.

Ивелина Кирилова