NET 1 ще отбележи 10 годишнината си по време на фестивала ОРИК

1781 преглеждания

Телекомуникационният оператор на столичани NET 1 ще отбележи своята 10 годишнина по време на второто издание на фестивала за независими артисти ОРИК. Това стана ясно по време на пресконференция, провела се на 27 септември зала "Париж" на Столична община.

„Решихме да подкрепим тазгодишното издание на ОРИК, защото приемаме, че както в бизнеса и всяка сфера на човешка дейност, така и в културата и музиката, няма успешно развитие без алтернатива и без възможност за изява. ОРИК дава точно такава възможност в областта на музиката и модерната градска култура. По същия начин и NET 1 предоставя алтернативно решение в сферата на телекомуникациите, достъпа до интернет и телевизия за всички софиянци.“, заяви Петър Ризов, изпълнителен директор на компанията.

Той анонсира и специална промоция, която оператора прави във връзка с 10 годишнината, която е валидна за месец октомври - всеки нов клиент в рамките на месеца, в който се отбелязват 10 години NET 1,  ще получи 10% отстъпка от цената на всички услуги на компанията за срок от 10 месеца. 

NET 1 ще даде възможност за сценична изява на победителя в музикалния конкурс, който компанията проведе непосредствено преди старта на ОРИК.

Официалното откриване на фестивала ще бъде на 29 септември, петък, от 18:00 ч., като програмата ще продължи с изпълнения на Ogi 23, Тома Здравков и други. Вторият ден на мероприятието ще започне в 16:00 ч. с игри с публиката и ще завърши с участието на Миленита. Третият и последен ден на фестивала за независими артисти ще даде възможност на Звездата на NET 1 да покори сцената с изпълнението си. 

Пълната програма на ОРИК Фестивал за независими артисти може да откриете тук

 

EspressoNews