Pitch Bootcamp среща младежи търсещи работа с някои от най-успешните компании

1944 преглеждания

Научи. Открий. Представи се.

На 14 и 15 април 2018 г. в Бизнес Парк София ще се проведе Pitch Bootcamp. Събитието е двудневен кариерен обучителен семинар, който ще събере заедно студенти и наскоро завършили младежи с някои от най-успешните компании.

Участниците в събитието ще научат повече за автобиографиите, LinkedIn и представянето на интервю за работа. Ще получат вдъхновение, помощ и съвети как да развият свой бизнес модел за бъдещата си кариера, обещават организаторите.

През първия ден на Pitch Bootcamp участниците ще разберат още как да изградят силен и впечатляващ профил, чрез който да стъпят уверено на пазара на труда. Също така ще се научат как най-добре да подхождаш към различните компании и как да изберат тези, които подхождат най-добре на тях.  

През втория ден ще приложат всичко, което са научили на практика и ще се представят пред професионалисти от различни бизнес сфери, които ще им дадат обратна връзка за тяхното представяне и съвети за подобрение. Много вероятно е и да намерят своя личен ментор, своя стаж или работата - мечта!

Ето подробностите и начините за участие в Pitch Bootcamp:

Кандидатствай тук: http://pitch.sparkagency.pt/sofia

Регистрирай се тук: http://pitch.sparkagency.pt/sofia

Кога: 14 – 15 Април 2018, от 08:30 до 19:00 часа

Къде: Бизнес Парк София - сграда №6 - Теленор

Цена на участие: 20 лв.

Работен език: английски