Sweet and salt... A Blogger’s Life

1551 преглеждания

Блогърска идилия от Ивелина Кирилова в солени и сладки факти

Би било къде, къде по-лесно да гледате видеа и да “надниквате” в живота на един инфлуендър слушайки го, нали? Съжалявам, но все още не съм се ъпгрейднала, пък и писането ми доставя доста по-голямо удоволствие. Ситуацията в момента е следната – седя на пода в детската си стая (която временно обитавам), с чаша италианско пино гриджо, с лаптопа пред мен и отворен бележник с графика за седмицата. Хем sweet, хем salty! Сладостта идва от виното, разбира се, а соленото от запълнената програма и многото ангажименти, които имам напоследък и те стават все повече. Та ми хрумна идеята за статия, в която разказвам за истинския живот на един блогър, който е една идея по-различен от това, което виждате в Инстаграм и Фейсбук! 

Често чувам коментари за нас инфлуенсърите, “чудното” ни ежедневие, цветните събития, които посещаваме, за безплатните подаръци, които наготово получаваме или пък колко изкуствено е това, което показваме. Категорично НЕ съм съгласна с тези солени коментари, но пък ми е сладко да виждам как хора, които дори не ни познават, очевидно се интересуват какво правим, как го правим и с кого. Хаха.

И ето, че сега ще напиша следващото изречение с такава наслада, въпреки че знам как няма да се понрави…  Скъпи хора, приятели, познати, предполагам колко е сладко да наблюдаваме и коментираме нечий чужд живот, да осмиваме и да “търсим под вола теле” и знам, че е солено да признаем успехите, красотата и вдъхновението, които друг успява да постигне и даде.

Ивелина Кирилова