Teen Station кани двама участници в "Работилница за репортери" на стаж в ученическото радио

2585 преглеждания

Евелина Павлова за втора поредна година ще предаде своите знания и богат опит на бъдещите журналисти

Какво е да си радиоводещ и какви са изискванията пред един журналист в радио, ще научат двама от участниците в "Работилница за репортери 2018 - Родова памет". Те ще имат възможност да стажуват в Тeen Station при изключителната Евелина Павлова, която с огромния си журналистически опит и умения като радио и телевизионен водещ, ще ги поведе в интересния и увлекателен свят на тази професия. 

Teen Station e проект на Евелина Павлова насочен към ученици от горните курсове на обучение в училищата, като целта му е да обучи ново поколение журналисти и творци. Съдържанието в ученическото радио се създава от млади таланти, изкушени от тази професия, които работят и се обучават под вещото менторство на журналисти, специалисти по маркетинг и социални мрежи и др. 
 
Г-жа Павлова за втора поредна година подкрепя "Работилница за репортери" и оценява уменията на учениците, като част от журито на конкурса. И през миналата година тя предостави стаж на участници в Работилницата. Под вещото й наставничество, знания и умения в журналистическата професията, победителят в "Работилница за репортери 2017 - Родова памет", Симеон Симеонов от Годеч и класиралата се на трето място - Валерия Петкова от Своге, усвояваха тънкостите на журналистиката. 
 

С кои двама участниници в ученическия конкурс-обучение е избрала да работи през тази година, ще стане ясно в петък, 27 април в НЧ "Никола Йонков Вапцаров 1899" в Годеч, където ще се проведе церемонията по награждаването на призьорите в тазгодишното издание на Работилницата и ще станат известни носителите на специалните награди, предоставени от партньорите на проекта.

„Работилница за репортери 2018 – Родова памет“ се провежда под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaУНССVolontimeRollplastSamsoniteАвтомотор корпорация АД, ПГ "Велизар Пеев" град Своге, Монделийз България.

Екипът на EspressoNews е благодари на Евелина Павлова за подкрепата и шансът, който дава на талантливите ученици.

EspressNews