Още един блок с подписани документи по НПЕЕМЖС в Община Своге

1334 преглеждания

На 10 ноември бяха подписани документите на третия по ред блок в Своге, одобрен за саниране по Националната програма за енергийна ефективност. За церемонията по подписване в сградата на общинската администрация пристигнаха заместник-областният управител на Софийска област - г-н Николай Николов и неговият екип, представители на фирмите изпълнител и строителен надзор, представителят на сдружението на собственици. Домакин на срещата беше инж. Валентин Михайлов, заместник-кмет на Община Своге. Присъстваха и г-жа Нина Коринджийска - заместник-кмет, служители на общинска администрация и експерти от дирекция "Европейски програми и проекти", работещи по програмата.
Заместник-областният управител - г-н Николов, поздрави екипа на Община Своге за доброто изпълнение на проекта и пожела още много санирани сгради през идната 2017 година. На свой ред инж. Михайлов изказа своето задоволство от увеличаващия се интерес на жителите на общината и значителния брой желаещи да кандидатстват по Програмата.

Сградата на бул. Искър № 27, която ще бъде санирана, посрещна екипите на Областна и Общинска администрация, спазвайки народните традиции - от млади момичета в български носии с хляб и мед.

EspressoNews

Тагове