Със запалване на коледните светлини на елхата в Годеч започна празничната програма на общината

1795 преглеждания

Годечкият площад "Свобода" събра жители и гости на общината, а повод за това бе запалването на светлините на коледната елха. 

Празничната петъчна вечер започна с концерт, в който участие взеха ученици от местните училища, които внесоха коледно настроение със стихотворения и песни, а танцьорите от „X MOB CREW” с ръководител Стела Николова, направиха своя дебют.  

Кметът на Община Годеч г-н Радослав Асенов даде старт на обратното броене до грейването на коледната елха, а запалването на светлините бе съпроводено и от пиротехническо шоу.

Както EspressoNews писа, събитието бе част от празничната програма на община Годеч, а негов специален гост бе Дядо Коледа, който пристигна на площада с файтон, за да зарадва най-малките с подаръци. 

Общинското ръководство се погрижи годечани да не скучаят и през уикенда, като организира киновечер в сградата на общината в събота, а неделята бе посветена на малчуганите - специално за тях бе организирано коледно шоу с Мики Маус и Чарли в НЧ "Н. Й. Вапцаров - 1899"

Какви други изненади е подготвила в празничната си програма община Годеч, може да откриете на сайта на общината, както и на EspressoNews.bg.

EspressoNews, снимки: Актуален глас