Резултати от първия зонален турнир за сезон 2016/2017 г. на 19 годишните хандбалистки от ХК „Ники спорт“ Сливница

1219 преглеждания

Хандбалният клуб „ Ники спорт“ Сливница взе участие  в първия зонален турнир за сезон 2016/2017 г. за 19 годишни девойки на зона „Тракия“, на 10.12.2016г. в град Хасково.

Момичетата от ХК „Ники спорт“ изиграха три срещи. Две с домакина ХК „Хасково“, които завършиха с две загуби от момичетата от  Хасково / 24:32 и 19:27/  и една с ХК „Панагюрище“, с победа над момичетата от Панагюрище / 27:23/, научи EspressoNews от официалната страница на  ХК „Ники спорт“.

Според треньор на момичетата от  ХК „Ники спорт“  Мариела Иванова момичетата могат повече. В този си състав, отборът е от началото на годината и с повече тренировки  ще се сработи и ще се представи много по-добре занапред, твърди тя.

След десет месечно прекъсване и възстановяване от тежка контузия, капитана на отбора - Гергана Грозданова, направи успешно завръшане в играта. Тя взе участие в края на второто полувреме на първата среща с ХК „Хасково“, като се разписа 4 пъти във вратата на противника. Тя изигра първия си цялостен  мач срещу  ХК „Панагюрище“ и завърши с девет точни попадения.

В турнира взеха участие следните състезатели: Сара Тодорова, Ели Кюрова, Гергана Грозданова, Стиляна Павлова, Биляна Кръстанова, Катерина Иванова, Теодора Николова,  Марияна Лилова, Габриела Върбанова, Светлана Нацева, Анита Костадинова и Яна Иванова.

Следващият зонален турнир ще се проведе на 14 януари 2017г. в зала „Арена Сливница“.

EspressoNews