Благотворителен обяд, посветен на децата от ДЦРДУ и ЦОП се проведе в Костинброд

1098 преглеждания

На 8 декември в ПГВМСС – гр. Костинброд се проведе благотворителен обяд, посветен на децата от ДЦРДУ и ЦОП – двата центъра за деца на територията на общината. 

Директорът на Професионалната гимназия по ветеринарна медицина и селско стопанство сподели идеята на инициативата - чрез този обяд деца да работят за деца, ученици за ученици.
Г-н Светослав Иванов обясни подробно на децата от ДЦРДУ и ЦОП – гр. Костинброд мисията на професионалната гимназията, а възпитаниците на ПГВМСС “Георги Победоносец“ представиха на децата няколко впечатляващи презентации като „Как да се храним здравословно“ и презентация за зайците. 
 
Децата от ДЦРДУ и ЦОП - гр.Костинброд бяха забавлявани с шоу на кучета шампиони от техния треньор – Марина Беновска.
 
Шеф Илия Ангелов – преподавател по ресторантьорство в ПГВМСС – гр. Костинброд и шеф Даниела Георгина се погрижиха за всички с топъл обяд, поднесен по изискан начин от техните ученици. Коктейли, предястия, коледни сладки и основно блюдо зарадваха всички гости.
На събиетието присъстваха г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд и г-н Любен Кънчев – зам.-кмет на община Костинброд, а обядът се осъществи с подкрепата на „ОЛИНЕЗА ПРЕМИУМ“ ООД, „Coca-Cola Hellenic Bulgaria“ и „Red Devil Catering“.
 
EspressoNews