Община Своге бе домакин на отчетно-изборно събрание на Български младежки червен кръст

1289 преглеждания

В конферентната зала на Професионална гимназия „Велизар Пеев“ град Своге  се проведе традиционното отчетно - изборно събрание на младежката организация на Български червен кръст – София област. За първи път община Своге е домакин на събитието, на което присъстваха доброволци от клубовете от всички общини в областта, директорът на Областния съвет на БЧК- Софийска област- г-н Росен Василев, главен специалист БМЧК- г-жа Диана Андреева, главен счетоводител г-жа Розалия Иванова, г-жа Цветослава Петкова- председател на Общински съвет на БЧК- Своге, гости и медии.

На събранието бе приет отчета за дейността през 2016 година и се избра областен координатор  и заместник- областни координатори.  За областен координатор на Софийска област на младежката организация на български червен кръст бе избрана Габриела Вачева от град Своге, която и досега заемаше тази длъжност.

Младежката организация на Български червен кръст – София област  изказа своите благодарности на общинското ръководство и кмета на община Своге г-н Емил Иванов за оказваната подкрепа  и изключително съдействие в реализацията на дейността и функционирането на червенокръстките клубове на територията на общината.

EspressoNews