Проведе се заседание на местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в гр. Драгоман

1297 преглеждания

На 12-ти януари 2017 г. Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в община Драгоман проведе своето редовно първо заседание за новата 2017 година, информираха от общината.

По време на заседанието бяха разгледани и обсъдени Отчета за дейността на МКБППМН – Драгоман за 2016 г, Програмата  за работа на МКБППМН – Драгоман за 2017 г., както и бе утвърден броя и състава на обществените възпитатели и техните възнаграждения за 2017 г. Броя на обществените възпитатели остава същия – четирима човека, които трябва да имат висше педагогическо възпитание. На заседанието бе обсъдена и работата с проблемни деца и идеята в перспектива да бъде работено и с техните родители.

Заседанието  бе открито от г-жа Лидия  Банкова – Найденова - председател на МКБППМН и заместник-кмет на община Драгоман.

Официални гости на събитието бяха г-н Андрей Иванов – кмет на община Драгоман, представители на социални институции и услуги, МВР и др.

 

EspressoNews