Работна среща в Община Своге с директорите на училища и детски градини

1514 преглеждания

На 03.12. 2015 г. в заседателната зала на общинската администрация се състоя опознавателно-информационна среща на директорите на училища и детски градини на територията на Община Своге с новото ръководство на общината. Срещата откри г-н Христо Йовов – зам. Кмет. Присъстваха г-жа Анелия Стоянова – гл. счетоводител, г-жа Николина Иванова-Главен специалист „Образование“, както и г-жа Нина Станчева, г-жа Рени Панова – Секретар на Местната Комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Взеха участие  и г-жа Елисавета Калафунска – Председател на общинската организация на синдиката на българските учители, Началникът на РУ на МВР г-н Милен Пайов и на РСПБЗН Главен инспектор инж. Георги Колев.

Началникът на пожарната запозна директорите и ръководството с изискванията за пожарната безопасност при зимни условия.

sreshta3Началникът на полицията набеляза необходимите мерки за сигурността на децата, както по време училищните занятия, така и в свободното им време.

Директорите поставиха въпроса свързан с опазване на училищните дворове и имуществото в прилежащите им площи.

Беше съобщен директен телефон при спешни ситуация, който ще се ползва от директори и учители при необходимост.

Христо Йовов се ангажира да инициира среща  с г-н Христо Андреев – Началник на Регионалния инспекторат по образование  София област, на която да бъдат обсъдени наложащи за училищата въпроси.