В София и още 8 града в страната ще се проведе изложение „Кандидатстудентска борса” 2017

1450 преглеждания

В София и още 8 града в страната ще се проведе изложение на висшите училища и кандидат-студентите, организирано от сдружение „Кандидатстудентска борса” 2017, с подкрепата на Министерството на образованието и науката. В събитието, в което ще вземат участие почти всички висши училища у нас, има за цел да представи българското висше образование, да среща представители на висшите училища с ученици, като ги насърчава да продължават образованието си, както и да привлича и задържа младите хора в България.

По време на изложението кандидатстудентите и всички интересуващи се ще получавт актуална и подробна информация за условията за кандидатстване, прием, обучение, социално битови условия, възможности за реализация след завършване на висшето образование и др.

EspressoNews публикува графика за провеждане на „Кандидатстудентска борса” 2017, като повече информация можете да намерите на интернет страницата на КСБ’17:

23 - 24 февруари - гр. София - УАСГ бул. „Христо Смирненски”1

27 - 28 февруари - гр. Пловдив – ТУ-Филиал Пловдив, ул. „Цанко Дюстабанов” 25

06 - 07 март - гр. Монтана – Общински младежки дом

09 - 10 март - гр. В. Търновo – Изложбени зали „Рафаел Михайлов”

13 - 14 март - гр. Добрич – Общински младежки център

15 - 16 март - гр. Варна – Интерхотел Черно море

17 - 18  март - гр. Бургас – Общински младежки дом

20 - 21 март – гр. Хасково - Читалище „Заря”

22 - 23 март – гр. Стара Загора – Хотел „Верея”

„Кандидатстудентска борса” е сдружение, което обединява висши училища и неправителствени образователни институции за работа със студенти и кандидатстуденти от България.

EspressoNews