Предстоят прекъсвания на електрозахранването от 20-ти до 24-ти февруари в община Божурище

1066 преглеждания

ЧЕЗ планира прекъсвания на електрозахранването  на територията на Софийска област за община Божурище за периода 20.02-24.02.2017г.

ЧЕЗ Разпределение осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването.

Във връзка с осъществяване на посочените планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ, за периода 20-26 февруари 2017 г. включително, се налагат кратковременни оперативни превключвания с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване за част или всички засегнати клиенти и последващо включване на съоръженията, върху които са извършвани планирани дейности.

Разпределението по дата, час и адрес за прекъсването на електрозахранването за община Божурище може да видите в сайта на общината.

EspressoNews