На 9-ти март ще се проведе Заседание на Общиски съвет Божурище

1316 преглеждания

 

На 9-ти март /четвъртък/, от 14:00 часа в малкия салон на НЧ „Христо Ботев-1934” гр.Божурище ще се проведе Заседание на Общински съвет Божурище, става ясно от публикувания на сайта на общината дневен ред.

В рамките на заседанието ще бъдат разгледани 7 точки, като първата е свързана с бюджетна прогноза на община Божурище за периода 2018- 2020 година на постъпленията от местни приходи и на разходите за местни дейности. Останалата част от точките в дневния ред, по които трябва да вземе решение общинският съвет са свързани с пренасрочването на средства от общинския бюджет за закупуването на помпа за сондаж, за възстановяване на макадамова настилка на пътни участъци в с. Храбърско, за финансиране на Вокална школа „Палави ноти“. Като освен тях, съветниците ще трябва да обсъдят и да се произнесат по точката за увеличаване на  месечните средствата за гориво на кметовете на кметствата -  Хераково, Пролеша, Храбърско, Гурмазово, Пожарево и Златуша и др.

Поканата за Заседание на Общиски съвет Божурище е на основание чл.25, т.1 от ЗМСМА, във връзка с чл. 23, ал.4, т.1 от ЗМСМА, като пълният дневен ред на заседанието може да видите в сайта на общината.

EspressoNews