Шофьорски курс от автошкола Василеви ще бъде една от наградите в „Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България“

2416 преглеждания

Автошкола Василеви е един от официалните партньори, които подкрепят второто издание на ученическия проект „Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България“. Автошколата ще осигури и една от големите награди  в Работилницата – безплатен шофьорски курс на стойност 600 лв.

“След като прочетох една от ученическите работи, публикувани в EspressoNews.bg, изключително много се развълнувах, видях таланта на децата, видях желанието, с което пишат… Нямаше как да остана безучастен! Тези деца заслужават да бъдат поощрени за таланта, който притежават и труда , който полагат! Това, което аз мога да направя е да им дам нещо, което ще им служи цял живот – шофьорска книжка.“, сподели Владимир Василев, управител на автошкола Василеви.

Автошкола Василеви е най-голямата автошкола в България и провежда курсове за всички категории, психотестове, курсове за превоз на опасни товари и др. От скоро в автопарка на школата е и специализиран учебен автомобил за обучение на хора с двигателни проблеми. 

Проектът "Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България" се осъществява под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел  и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, TBI InfoИнтегралОСКАР-ЕЛSamsoniteБигла 3Go4Raw.

 

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

 

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс