Кметът на община Костинброд, г-н Трайко Младенов даде своя вот за народни представители в 44-то Народно събрание в днешните парламентарни избори

2080 преглеждания

Кметът  на община Костинброд - г-н Трайко Младенов  даде своя вот  за народни представители в 44-то Народно събрание в днешните парламентарни избори

http://ads.topnovini.bg/www/delivery/lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=596&loc=http%3A%2F%2Fburgas.topnovini.bg%2Fnode%2F737380&referer=https%3A%2F%2Fwww.google.bg%2F&cb=c11cad834bГрадоначалникът на Костинброд  упражни правото си на вот тази сутрин, точно в 11:01  часа в секция № 23 26 00009 в СУ "Д-р Петър Берон". 

„Днес повторих моя вот.  Гласувах за стабилна държава, за бързо развиващия  се регион на 5-те общини  на запад от София, които доказаха, че  могат да работят в интерес на своите граждани. Гласувах за нови видими резултати и реални решения, за европейския път на развитие на  България, която е държава с реален потенциал." заяви той, след като пусна бюлетината си .

Кметът призова всички жители на община Костинброд  да бъдат отговорни към себе си, своите деца и родители и да прояват необходимата активност, като отидат до урните и да дадат своя глас.

Кореспонденти на EspressoNews