Общински съвет-Сливница заседава днес

1257 преглеждания

Общински съвет-Сливница заседава днес. Местният парламент ще се събере в 14.00 часа в салона на община Сливница – ет. 1.  

В Дневния ред е предвидено разглеждането на няколко докладни записки на кмета на общината г-н Васко Стоилков, както и една на председателя на ОбС-Сливница – г-н Марин Павлов. Изказвания, питания, становища и предложения на граждани също са включени в програмата на заседанието. Участниците ще могат да задават и въпроси към кмета на общината.

Сред докладните, внесени от кмета на Сливница, са такива за приемане на финансови отчети за 2016 година, план за развитие на социалните услуги, програма за управление на отпадъците. Кметът ще поиска от местния парламент съгласие част от натрупаните средства от отчисленията за обезвреждане на отпадъци да бъдат използвани за покриването на разходи по проект  "Проектиране и изграждане на компостиращи инсталации и на инсталация за предварително третиране на битови отпадъци на територията на РСУО Костинброд" ,  при кандидатстване за получаване на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Околна среда" 2014 - 2020 г.

Целият Проект на Дневен ред можете да видите на официалния сайт на община Сливница.

Източник: община Сливница

Тагове