ТФ "Петлите" с благотворителен концерт в Костинброд

1324 преглеждания

Благотворителен концерт „Пеем и танцуваме, за да не плачем“ ще се състои на 31 март 2017 г. в НЧ “Иван Вазов - 1947“-гр. Костинброд.

Присъстващите ще могат да се насладят на изпълненията на Танцова формация „Петлите“, създадена през 2006 година с подкрепата на Фондация “Детство за децата” и Асоциация “Деметра”. Във формацията участват деца от Дом за деца лишени от родителски грижи “Ал. Г. Коджакафалията”- гр. Бургас, а в Костинброд ще бъде първата им изява за тази година. През 2016-та беше и първото им представяне пред публиката в Костинброд.

„ За нас беше една приказка, не сме очаквали такова мило посрещане, благодарни сме на Общинска администрация – Община Костинброд и на НЧ „Иван Вазов – 1947“. Затова започваме от вас, приятели. За нас е чест да танцуваме първо за вас!“, споделят от „Петлите“

Формацията има над 40 самостоятелни концерта и  многобройни участия в концерти в цялата страна, както и Национално турне „Родени без любов” – проект, който се развива и в днешни дни, като през 2012 е реализирано и второто му издание, а тази година е третото, поставящо мюзикъла „Пеем и танцуваме, за да не плачем”.

На 1 април от 12:00 часа спекатакълът ще бъде представен и в читалището на град Драгоман.

Билети на касата на читалищата.

EspressoNews

снимки: ТФ "Петлите"