За 45-и път изложбата „Съ нами Богъ – България в блясък“ гостува в Сливница

1599 преглеждания

Фондация Heiligenberg-Jugenheim – Дармщадт и Движението за национално възраждане „Оборище“ Ви канят на 3 април 2017 г. (понеделник) от 10,00 часа в читалището на град Сливница на изложбата „Съ нами Богъ – България в блясък“ - Александър I – любимото дете на Европа - Князът на Нова България.

Автор на снимките и текстовете е Тошо Пейков – доктор по социология, фотограф. Изложбата представя част от историята на България, все още непозната за много хора.

За 44 месеца фотосите гостуваха на 44 места в Европа, Азия и България. Бяха в Европейския парламент в Брюксел, в Баварския Ландтаг в Мюнхен, в Берлин, Хоф и Елванген в Германия, в Народното събрание и в галерия „Средец” на Министерството на културата в София, в Браила, Босилеград, Одрин, Ереван, Силистра, Русе, Кърджали, Стара Загора, Пловдив, Трявна, Самоков, Кюстендил, Ловеч, Плевен, Видин.

В Народно читалище „Съзнание – 1907“ в гр. Сливница изложбата от поредицата „България в блясък“ подреждаме за 45-ти път.

Добре дошли на 45-то издание на изложбата „Съ нами Богъ – България в блясък“ – „Александър I – любимото дете на Европа – Князът на Нова България“

EspressoNews