Samsonite подкрепя „Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България" и „Добрият пример на Запад от София”

1408 преглеждания

Samsonite ще подкрепи второто издание на „Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България” и „Добрият пример на Запад от София”.  „А.Т.Г.ЛАЙФСТАЙЛ“ ООД,  която от 1991 г. е официален оторизиран представител за територията на България на световноизвестната марка за куфари и чанти SAMSONITE предоставя три награди за победителите - два куфара Самсонайт Спарк за ръчен багаж и един куфар Американ Туристър Wavebreaker среден размер.

В днешно време, основаната през 1910 г. от американския предприемач Джеси Шойдър компания, продължава да се развива и да утвърждава своята репутация, като водеща глобална марка. За Samsonite работят над 8000 служители в над 30 държави. Марката е еталон за качество и иновативност.

През 21 век Samsonite постоянно въвежда продукти, базирани на нови технологии, сред които - първият алуминиев продукт;  първият куфар с широка, издърпваща се дръжка;  първият мек куфар на четири колела, който предлага по-голяма устойчивост и мобилност; първият куфар с кодова ключалка; колекцията Cosmolite, произведена чрез революционния Curv материал – най-лекият и устойчив куфар създаван някога; колекция B-Lite – най-леката серия куфари на Samsonite, благодарение на уникалния си дизайн. Историята продължава, а благодарение на партньорството на EspressoNews с българския представител на световната марка и участниците в „Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България” и „Добрият пример на запад от София” ще се докоснат до качеството на продуктите с марка Samsonite. 

 

Проектът "Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България" се осъществява под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел  и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, TBI InfoИнтегралОСКАР-ЕЛSamsoniteБигла 3Go4Raw.

 

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

 

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс