Продължава подкрепата на община Костинброд за спортуващите деца на нейна територия

1543 преглеждания

Нови тренировъчни екипи получиха всички деца от ОФК „Костинброд-2012“ на специално събитие, провело се на стадион „Бенковски” в кв. Маслово. На него присъстваха родители, граждани, треньорският състав на спортната школа, ръководството на община Костинброд.

С това от общината изпълняват поетия ангажимент към спортните надежди от всички възрастови групи. На футболистите бяха предоставени над 70 нови спортно-тренировъчни екипа.

Александър Гидионов – изпълнителен директор на ОФК „Костинброд – 2012” поздрави присъстващите, като изтъкна, че клубът се развива във възходяща посока и ежедневно приема нови и нови деца в различните възрастови групи. Той благодари на родителите на децата за доверието и подкрепата, като каза, че това събитие е възможно заради взаимната и конструктивна работа между треньорският състав на клуба и ръководството на община Костинброд.

Г-н Гидионов изказа признателност и към кмета на община Костинброд Трайко Младенов за подкрепата и съдействието. Изпълнителният директор на ОФК „Костинброд- 2012” си пожела града и общината занапред да се гордеят с постиженията и победите на футболните отбори. Той изрази надежда от общинската спортна школа да излязат бъдещи футболни звезди и шампиони.

EspressoNews