Среща с автора Ивинела Самуилова в НЧ „Христо Ботев 1934“ град Божурище

1366 преглеждания

Среща-разговор с Ивинела Самуилова, автор на книгите „Животът може да е чудо“, „Къде отиваш, пътнико?“, „Жената, която търсеше любовта“, „Гатанки от небето“, „Бабо, разкажи ми спомен“, организира НЧ „Христо Ботев 1934“ град Божурище. Събитието ще се проведе на 16 май (вторник) от19.00 ч. в Ритуалната зала на читалището.

Ивинела Самуилова е родена на 10.04.1971 г. в град Севлиево. Завършва езикова гимназия с испански и английски език в град Враца, а след това – магистратура по богословие във Великотърновския университет. Има редица допълнителни квалификации и обучения, сред които журналистика и психология. От 2005 година живее и работи в София.

Романите й „Животът може да е чудо“ и „Къде отиваш, пътнико?“ спечелиха първо и второ място в националния конкурс „Книгата, която ме вдъхновява“. Романът „Жената, която търсеше любовта“ бе удостоен с приза „Носител на всенародната любов“ в конкурса „Копнеж по човечни книги“. „Гатанки от небето” зае четвърто място в литературната надпревара „Любима книга на България” за 2015 г.

EspressoNews