С вълнуващо тържество ПГВМСС “Св. Георги Победоносец“ изпрати абитуриентите от випуск 2017

2586 преглеждания

В изпълнено с емоции тържество се превърна изпращането на абитуриентите от випуск 2017 на ПГВМСС “Св. Георги Победоносец“-гр. Костинброд. Празнично украсения двор на Професионалната гимназия бе изпълнен с усмихнати млади хора, чиито емоции варираха между радост и носталгия.

С прочувствено слово пръв към зрелостниците се обърна директорът на училището г-н Светослав Иванов. Той изрази своята увереност, че много от завършващите дванадесетокласници успешно ще посрещнат предизвикателствата на живота.

Празникът продължи с церемония, на която най-заслужилите възпитаници на Професионалната гимназия бяха отличени с грамоти в различни категории: 

    Отличник на випуск 2017г.- Ева Ангелова от 12 А,

    Най-добър млад изобретател на випуск 2017г.- Камелия Кирилова от 12 А,

    Най-добър млад ветеринар на випуск 2017г.- Катерина Диткова от 12 А,

    Най-добър млад ветеринар на випуск 2017г.- Мартин Восовски от 12 А,

    Най-добър млад сервитьор на випуск 2017г.- Ивана Филипова от 12 Б,

    Най-добър млад готвач на випуск 2017г. – Виктория Георгиева от 12 Б,

    Най-добър млад барман на випуск 2017г.- Надежда Аврамова от 12 Б,

    Най-добър млад тенисист на випуск 2017г.- Стефан Стефанов от 12 Б,

    Най-добър млад тенисист на випуск 2017г.- Ани Кунчева от 12 Б,

Абитуриентите от на ПГВМСС “Св. Георги Победоносец“ бяха уважени и от кмета на община Костинброд Трайко Младенов и председателя на Общинския съвет д-р Атанас Тенев.

В приветствието си към зрелостниците Младенов пожела попътен вятър и успех.

”Скъпи абитуриенти, бъдете себе си пред предизвикателствата на живота! Превърнете трудностите в победи, а мечтите – в реалност! И не забравяйте – успехът се крие в самите вас! Нека завършването ви бъде незабравим празник, изпълнен с положителни емоции и скъпи спомени! Животът е пред вас, изживейте го пълноценно!”, пожела още кметът на община Костинброд.

Най-много аплодисменти получиха обичаните от всички класни ръководители на 12 А и 12 Б клас - г-жа Ася Йотова и г-жа Илиана Владимирова. Емоционално и със сълзи в очите зрелостниците поздравиха учителите, били до тях през последните 5 години. 

Празникът продължи с музикални изпълнения, а за финал училищното знаме беше предадено от випуск 2017 на бъдещите абитуриенти на Професионалната гимназия.

Последва дълго хоро, което поведе директора на училището.

EspressoNews