Модният блогър Ивелина Кирилова със седмична рубрика в EspressoNews

2742 преглеждания

„Мечтател, гражданин на света, голяма усмивка. Момиче, което е влюбено в живота и силно обича себе си. Пристрастена към предизвикателствата, книгите, спорта и модата. Харесва здравословния начин на живот, който всъщност  е ключът към красива визия и сияйно излъчване. Не е нужно да прекарвате часове във фитнеса, може просто да излезете и да потанцувате. Това е по-забавният начин за горене на калории.“ - Така Ивелина Кирилова отговаря на въпроса „Коя всъщност е Ивелина?“.

За EspressoNews тя е новият ни автор, добър приятел, партньор и човекът, който ще подари още красота на нашите читатели.

С блога си Ивелина цели да разтовари, мотивира и усмихне своите читатели, да им бъде полезна и да ги накара да отделят повече време за самите тях.

За Ивелина модата не е „просто страст“. „Това е любов, която се зароди още, когато бях на шест, седем години и обувах токчетата на майка ми като съчетавах моите дрехи с тях. Да не забравя и препълнените кутии с бижута на баба ми, в които така обичах да ровя. Е, след два, три скъсани гердана, тя ги скри. Обичам модата, по-точно съчетаването на дрехите. Стилът! Всички ние носим дрехи, но никой не е длъжен да следва модните тенденции. Съгласна съм, че брандът е от значение, сезонните тенденции също, но по-важно е как съчетаваш дрехите. Твоят стил е начинът, по който ТИ се изразяваш, без да е нужно да казваш и думичка.“ – споделя още блогърката.

„Ивелина ще споделя с читателите на EspressoNews идеи за различни визии и стайлинг, понякога вкусни рецепти, емоции от вълнуващи пътешествия. Разбира се, всичко ще бъде илюстрирано със снимки. За мен е важно да разнообразяваме темите, които предлагаме на нашите читатели постоянно. Ето защо съм изключително развълнувана и доволна от партньорството ни с Ивелина“, сподели Десислава Василева, управляващ директор на Еспресо Медия.  

Очаквайте скоро интересните теми и модни съвети, които Ивелина Кирилова ще ви предложи!

EspressoNews