По сигнал на EspressoNews – запълниха дупката на шосето при жп прелеза в Божурище

1629 преглеждания

Огромна дупка на пътното платно, намираща се преди жп прелеза, на изхода от Индустриална зона „Божурище“ в посока София, накара наши читатели да ни сигнализират с молба за съдействие проблемът да бъде отстранен. Дупката отдавна създаваше предпоставки за произшествия и повреда на автомобилите, преминаващи от там.

Екипът ни се обърна към ръководството на Национална компания „Индустриални зони“ (НКИЗ) за съдействие, а с казуса се ангажира и нейният изпълнителен директор Стефан Стайков. Последва мигновена реакция на сигнала ни от страна на НКИЗ, което доведе до запълването на дупката и решаването на проблема.

Освен, че шофьорите вече могат да се движат спокойно в района, ремонтът подобри и облика на Индустриалната зона като място за бизнес и инвестиции, както пред компаниите, които вече оперират там, така и пред фирмите, проявяващи интерес да развиват дейността си в Божурище.  

Екипът на EspressoNews изказва своите благодарности към ръководството на Национална компания „Индустриални зони“ за бързата реакция.

Оставаме отворени за вашите сигнали, които можете да подавате на office@espressonews.bg  

EspressoNews