Община Божурище с приз за „Просперираща община”.

1653 преглеждания

Вчера, община Божурище бе наградена с приз за „Просперираща община”.

Кметът на общината Георги Димов сподели: "Видно е, че се развиваме с бързи темпове и една от най-важните причини е, че на наша територия се развива икономическа зона София-Божурище. Горд съм, че сътрудничеството ни е основано на коректност и ефективност. Още по-горд ме прави фактът, че с нарастването на фирмите на територията на зоната, и като цяло в общината, ще осигурим работа за повече наши съграждани.

Пред мен е поставен приоритетът да задържа младите хора на наша територия и да спомогна за тяхното благо, уют и желание за развитие.

Решен съм,  до края на мандата ми,  община Божурище да получи наградата „Най-просперираща община”. Началото поставям с няколко европейски проекта по ПРСР в размер на 10 млн. евро, включващи инфраструктурни проекти за изграждане на водопровод, пътища, улици, оформяне на централна градска част и  проекти, касаещи социалната политика.

Аз и целият ми екип, ще работим така, че след четири години, когато застана пред Вас, да бъда горд, че съм направил града и живота ни по-подредени и  по-красиви."