Денят на детето в Сливница премина под надслов ”Детство мое с вкус на шоколад”

2523 преглеждания

Децата на Сливница отпразнуваха Международният ден на детето - 1-ви юни с богата празнична програма, в която участваха с танци балет ++”Аглея” с ръководител Майя Първанова, „Невиданс” с ръководител Невена Димитрова и деца от трети клас с ръководител Албена Златанова.  

Вокална формация „Медени гласчета” с ръководител Силвия Петрова се представи с „Песен за доброто”, а малката Виктория Димитрова от 1”а” клас с класен ръководител Светлана Павлова поздрави всички със стихотворението на Лъчезар Станчев „Когато децата празнуват”. 

Водещите Андреа, Леонардо и Калина Иванова – училищен психолог забавляваха децата с весели игри – „Изчисти дома си от балони”, „Намери си къщичка” и „Украси дърво”. Всеки от състезателите получи награда - шоколад за участието си независимо от постигнатия резултат. Желаещите да участват бяха

Празникът беше свързан и със заключителния етап на  проекта „Твоя час“ , на който бяха представени творбите на клубовете по приложни изкуства на Женя Методиева и Калина Иванова и клуб по модерни танци на Албена Златанова.

Благодарности бяха отправени към участниците в концерта, за настроението, което създадоха, за труда който са положили, за да покажат на всички прекрасните си изпълнения, към кмета на община Сливница г-н Васко Стоилков и председателя на ОбС – Сливница, както и на всички спонсори и партньори. 

Маргарита Миланова